На Русанівських садах живе самотній хаскі: його господарка поїхала за кордон

На лівому березі Києва в районі Русанівських садів живе самотній молодий хаскі, якого звуть Марк. Господарка залишила пса на дачі 1,5 року тому і поїхала за кордон.

На Русанівський садах живе самотній хаскі: його господарка поїхала за кордонПро це повідомила небайдужа киянка Ганна Майко у Facebook.

Сусіди періодично приходили, щоб нагодувати тварину та погуляти з нею, але основний період часу пес перебуває на самоті. 

На Русанівський садах живе самотній хаскі: його господарка поїхала за кордон

Сусіди приходили погодувати. Вигулювали на повідку, а потім він знов залишався один на подвір’ї. Я не знаю, як собака може це витримати.

Господарці хаскі повідомили, що планують віддати пса в "добрі руки", але вона на це згоди не дала. Деякий час жінка надсилала гроші на їжу тварині, але потім перестала. 

На Русанівський садах живе хаскі, якого залишила господарка: фотоНаразі сусіди шукають нових господарів для молодого песика. "Марку 4 роки – молодий, грайливий, дуже соціальний, красивий пес. Дуже сумує за спілкуванням, дуже потребує людини", — йдеться у повідомлення киян.

До речі, господарка Марка мала також інших тварин. Після виїзду за кордон, жінка подзвонила в Україну і попросила звільнити декілька кішок та кролика, які перебували в її зачиненій квартирі.

Раніше ми писали, що у "Києві Цифровому" стартувало опитування щодо безпритульних тварин.

Киянин намагався продати червонокнижну рись через онлайн-оголошення