На правому березі Києва демонтували МАФи та кіоски: фото до та після
Фото ілюстративне

На правому березі Києва демонтували МАФи та кіоски, які працювали без належної дозвільної документації. Про це повідомили представники Департаменту міського благоустрою.

Зокрема, на місці колишньої стихійної торгівлі, яку нещодавно прибрали біля станції метро "Політехнічний інститут", облаштували клумбу із квітами.

Біля станціїї метро Політехнічний інститут на місці МАФу зробили клубмуНа бульварі Міхновського демонтували декілька незаконних споруд (кофейня, кіоск з продажу цигарок тощо). Наразі це місце підготували для озеленення.

На бульварі Міхновського прибрали МАФиНа перехресті вулиць Вишгородської та Івашкевича прибрали кіоски з квітами та господарчими товарами. Відтепер там стало комфортніше, а також відкрився огляд на зелену зону, що знаходиться за невеликим парканом.

На перехресті вулиць Вишгородської та Івашкевича прибрали кіоски з квітамиРаніше ми писали про те, що МАФи біля "Житомирської", розташовані упритул до входу в метро, встановили законно. Власник каже, що має дозвіл на розміщення кіосків від Департаменту Департаментом містобудування та архітектури до серпня 2027 року.

У Києві встановили перший "Япомогабокс" з переробленого пластику