У Києві біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали 66 незаконно встановлених рекламних вивісок та визволили дерево з рекламних кайданів.

Протягом останніх тижнів демонтажні бригади КП "Київреклама" прибрали 66 незаконно встановлених рекламних вивісок біля метро "Берестейська", "Почайна" та на бульварі Лесі Українки.

На правому березі Києва демонтували 66 рекламних вивісок: фото до і післяЗокрема, від рекламних конструкцій очистили вулицю Табірну й перетин бульвару Лесі Українки й вулиці Джона Маккейна.

На правому березі Києва демонтували 66 рекламних вивісок: фото до і після

Також від кайданів зовнішньої реклами визволили дерево, що стоїть поряд із кіоском біля метро "Почайна" (дивись головне фото).

Біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів.Проте комунальники зазначили, що деякі недобросовісні власники реклами повертають її на місце одразу після від'їзду монтажних бригад. 

Біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів."Ти прибираєш конструкцію, а вона через деякий час з’являється знову на тому самому місці. Київ великий, а грибку (незаконних конструкцій) ще багато", — підкреслили у "Київрекламі".

Біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів.У Києві прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів.Власників бізнесу закликають оформлювати свої рекламні конструкції згідно з правилами, щоб вивіски не довелося прибирати.

Біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів.Біля метро Берестейська та на бульварі Лесі Українки прибрали незаконно встановлені вивіски та визволили дерево з рекламних кайданів.Нагадаємо, що з початку 2023 року в Києві вже прибрали 5 559 незаконно розміщених рекламних вивісок та конструкцій.  

Раніше ми писали, що графічний дизайнер з Гамбургу Ян Каменські створив анімаційний ролик Visual Utopia, де показав, як може виглядати набережна Києва без автомобілів, білбордів та вказівних знаків.

В Печерському районі анонсували демонтаж незаконної реклами: адреси