На Позняках завершили реконструкцію шкільного стадіону (ФОТО)

У Києві в Дарницькому районі реконструювали стадіон школи №111. Відтепер це сучасний стадіон на Позняках з майданчиками для гри у футбол, волейбол, баскетбол та інші спортивні ігри.

Про це повідомив депутат Київради Володимир Гончаров у Facebook.

На Позняках завершили реконструкцію шкільного стадіону: як він виглядаєЗазначається, що ремонтні роботи тривали майже 6 років. Наразі він вже використовується у навчальному процесі школи, де навчаються майже півтори тисячі дітей. Також на стадіоні проводитимуть спортивні змагання та інші заходи.

На Позняках завершили реконструкцію шкільного стадіону: як він виглядає"Це сприятиме розвитку спортивної культури у школі та формуванні спортивних навичок учнів", — йдеться у дописі представників столичної міськради.

На Позняках завершили реконструкцію шкільного стадіону: як він виглядаєВелике футбольне поле засіяли травою. Крім командних ігор тут можна займатися на тренажерах та бігати через перешкоди. Після занять спортом учні матимуть змогу прийняти душ та перевдягнутися у сучасних роздягальнях.

Грати у футбол та інші активності буде доступно навіть в темний період дня, адже на стадіону провели вуличне освітлення.

Нагадаємо, що батьки учнів школи №111 писали скарги стосовно того, що діти вже восьмий рік не мають можливості повноцінно відвідувати уроки фізичного виховання. Адже до цього два роки тривала реконструкція спортзали школи.

У Києві на місці спортивних майданчиків збудували ТРЦ: що каже забудовник