У Києві на Північному мосту сталося ДТП: водій вантажівки випустив металеву конструцію у Дніпро та зник з місця подій. Поліція розшукала водія, що з ним сталося.

На Північному мосту вчора сталося ДТП. Водій вантажівки випустив металеву конструкцію, схожу на старий МАФ, у Дніпро та зник з місця подій. Поліція Києва оперативно розшукала водія, який залишив місце ДТП та дізналася про причини аварійної ситуації.

Металева конструкція, яку утримувала вантажівка з краном-маніпулятором, впала у річку через недбалість автовласника. "Чоловік пояснив, що причиною ДТП став ненадійно закріплений вантаж, який перекинувся під час руху", — повідомили патрульні. 

Водій розгубився й втік, але розшукати його допомогли камери відеофіксації та небайдужі містяни, які зняли інцидент на камеру.

На 37-річного водія склали протокол за статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Раніше ми писали, що у Києві встановили перші 50 тривожних кнопок для термінового виклику поліції. Їх розмістили в громадських місцях, де зазвичай велике скупчення людей.

До 1 квітня патрульні Києва розповіли про курйозні виклики