У Києві на озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку

В Оболонському районі Києва на озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку. 

Про це повідомили учасники групи"Моя Оболонь" у Facebook.

На озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку: що вже зробилиРоботи проводять в прибережній частині вздовж вулиці Приозерної. Вже підготували основу для продовження пішохідної доріжки — тротуарну плитку. Також на ділянку привезли будматеріали для облаштування габіонів. 

На озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку: що вже зробилиНа озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку: що вже зробилиЯк зауважили у дописі, до 23 грудня мають встановити пандуси, урни, лавки та висадити нові дерева — берези, верби та сосни.

На озері Вербному розпочалася реконструкція зони відпочинку: що вже зробилиКрім того, на в'їзді до зони відпочинку мають встановити шлагбаум. На роботи планують витратити 10,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, на початку жовтня Київська міська рада затвердила постанову, за якою на берегах озера Вербне облаштують ландшафтний заказник місцевого значення.

Раніше ми писали, що парку "Кіото", який розташований у Деснянському районі Києва, повернули довоєнний вигляд — там прибрали оборонні споруди.

У Куренівському парку та сквері на Солом'янці висадили дерева та кущі: фото