На Осокорках відкриється велика ковзанка просто неба: адреса

У Києві в районі Осокорків з 9 грудня відкриють "Кришталеву ковзанку" просто неба площею 1600 кв. м. Ковзанка працюватиме щодня до 28 січня на набережній ТРЦ River Mall.

На відвідувачів чекає біле зимове містечко із декораціями, фотозонами та новорічною ялинкою у формі величезного кристала, а головною принадою зимового містечка стане льодовий майданчик, з якого відкриватиметься урбаністичний краєвид.

Біля River Mall відкривають "Кришталеву ковзанку": вартість квиткаНа локації працюватимуть велика італійська карусель і фуд-корт із вуличною їжею та гарячими напоями.

В зоні катанні зроблять зони для переодягання та комірки для зберігання речей. Для дітей та новачків можна орендувати фігурки помічників або замовити послуги професійного інструктора.

Для військовослужбовців ЗСУ та їхніх родин діятимуть постійні знижки, а в соціальний день (17 грудня) можна відвідати ковзанку безкоштовно. 

19 грудня та 19 січня 50% коштів від усіх проданих квитків на "Кришталеву ковзанку" передадуть на потреби ЗСУ.

Під час повітряної тривоги ковзанка припинятиме роботу, відвідувачі зможуть пройти до укриття, яке знаходиться на підземному паркінгу ТРЦ. Після відбою можна продовжити катання, предʼявивши вхідний квиток.

 Адреса: ТРЦ River Mall, Дніпровська набережна, 12, найближча станція метро "Осокорки".

Графік роботи: вихідні та святкові дні — з 10:00 до 22:00, будні дні — з 12:00 до 22:00.

Вартість ковзанки: від 370 грн, катання безлімітне, ковзани входять у вартість. Знижка для власників банківських карт MasterCard — 5%, а для власників карт MasterCard від Ощадбанку — 10%.

Раніше ми писали, що новорічну ялинку на Софійській площі встановлять за гроші меценатів.

H&M продовжує повернення в столицю: в яких ТРЦ відбудеться відкриття магазинів