У Києві, в Оболонському районі з'виться новий маршрут здоров'я, який з’єднає два парки — "Крістерова гірка" на Вітряних горах і "Березовий гай" на Пріорці.

У Києві, в Оболонському районі з'явиться новий "Маршрут здоров'я", який з’єднає два парки — "Крістерова гірка" на Вітряних горах і "Березовий гай" на Пріорці. Про це повідомили на сайті Київміськради.

Зазначається, що пішохідна зона буде безбар'єрною — її ширина сягатиме понад 2 метри. Це дозволить містянам вільно гуляти новою стежкою не тільки пішки, а й на інвалідному чи дитячому візочку. 

Маршрут пролягатиме від загальноосвітньої школи №8 до спеціалізованої школи №16.

"Цьогоріч спільно з КО "Київзеленбуд" та КП УЗН Оболонського району вздовж "маршрут здоров’я" заплановано прокласти стежку з організацію пандусів та сходових спусків до житлових будинків", — підкреслив Богдан Чорній, депутат Київської міської ради.

У Києві, в Оболонському районі з'явиться новий маршрут здоров'яЯк вказано на сайті, біля школи №8 вже збудували бювет, а на перехресті вулиць Івашкевича та Вишгородської прибрали понад 20 МАФів. 

Раніше ми писали, що у Святошинському районі в парку по вулиці Ореста Васкула цьогоріч планують висадити понад 2000 дерев та кущів.

Кияни обрали нові назви для вулиць та парків: результати опитування