На Оболоні в "Саду каменів" увімкнули фонтан з трьома дівчинами: відео

У Києві на Оболонській набережній 30 серпня відновив роботу фонтан із трьома дівчинами, який знаходиться в "Саду каменів". Його увімкнули на прохання місцевих жителів, повідомив Кирило Фесик, голова Оболонської РДА.

На Оболонській набережній увімкнули фонтан із трьома дівчинами під парасолею"Вдячний небайдужим оболонцям, які запропонували відновити роботу фонтану, який тепер радуватиме мешканців і гостей нашого району до кінця сезону", — йдеться у дописі голови району.

Бронзовий фонтан з чашею діаметром 11 метрів встановили у 2011 році. Автор скульптури, Олексій Шамшура, зобразив трьох дівчаток, які ховаються від літнього дощу під "грибком". Кожна з дівчин ловить краплини та радіє. Ввечері він красиво підсвічується.

На Оболоні запрацював фонтан із трьома дівчатами в Саду каменівНагадаємо, що цього літа центральні фонтани на Майдані Незалежності та Русанівському каналі не вмикали через економію електроенергії, але деякі фонтани в різних районах все-таки запрацювали. Наприклад, фонтан "Груша" на Позняках, "Самсон", "сухий" фонтан у Сирецького парку.

Раніше ми писали, що на ВДНГ відновили роботу фонтана, розташованого за павільйоном № 9, який не працював кілька років.

У Києві третій день поспіль фіксують температурні рекорди