Київська міська електичка
Фото: "Укрзалізниця"

На маршрут київської міської електрички запустили ще один модернізований поїзд. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Там розповіли, що модернізацію електропоїзда проводили посеред повномасштабної війни росії проти України. Потяг оновили в рамках державного проєкту City Express, мета якого — покращити та зробити більш комфортним приміське та міське залізничне сполучення в Києві та інших великих городах України.

"Кожна нова модернізація включає в себе кілька нових доробок. Так було і цього разу. Освоїли три нові позиції комплектуючих, які робимо тепер своїми силами замість покупних. І кілька нових модифікацій, які зроблять життя наших пасажирів трошки зручнішим", — додав голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

Фото: "Укрзалізниця"

Фото: "Укрзалізниця"

Це вже другий оновлений електропотяг київської міської електрички, що запускають під час дії воєнного стану. Попередній вийшов на маршрут у квітні. 

Зараз міська електричка долає кільце навколо Києва приблизно за годину та сорок хвилин. Поїзди курсують приблизно кожні півгодини. Вартість проїзду в електричці становить 15 грн, а придбати квитки можна можна, серед іншого, у чат-боті "Укрзалізниці".

У Києві вдвічі скоротили час пересадки з кільцевої електрички на троєщинський трамвай №5