На Майдані готують до запуску музичні фонтани

У Києві ремонтують фонтани на Майдані Незалежності. Ймовірно незабаром їх запустять. Про те, що вже зроблено відзвітували у "Київводфонді".

У повідомленні йдеться про заходи з обслуговування та ремонту столичних фонтанів, які співробітники підприємства зробили під час повномасштабної війни.

Зокрема, фахівці відремонтували помпи, провели часткову заміну запірної арматури, форсунок і підсвітки, а також чистку зливних колодязів.

 

Крім того, в Київводфонді" повідомили про обслуговування трансформаторних підстанцій і зачистку та фарбування Русанівських фонтанів.

"Відлуння музики по всьому Хрещатику, яскраве світлове шоу, звук падаючої води та пронизливої патріотичної музики, відчуття спокійного та безпечного життя в столиці нашої вільної цілісної України — це мрія кожного киянина, кожного українця, кожного гостя столиці. І, щоб була змога відновити роботу фонтанів на Майдані Незалежності та фонтанів акваторії Русанівського каналу, коли тільки це стане можливим, ми щодня багато працюєм", — зазначили фахівці.

Коли саме планують запуск музичних фонтанів поки невідомо.