На Льодовому стадіоні відкриється ковзанка

Напередодні Різдва, 24 грудня, на Льодовому стадіоні у Києві відкриється найбільша в Україні ковзанка просто неба. Про це повідомляють організатори.

Офіційне відкриття ковзанки відбудеться о 10:00 за адресою проспект Академіка Глушкова, 9 (поруч — станція метро "Іподром"). Після відкриття ковзанки запланована розважальна програма навколо новорічної ялинки. А на території поряд працюватимуть роздягальні та точки фастфуду, де можна буде випити гарячий напій та перекусити.

Площа льодової поверхні ковзанки складатиме 6000 квадратних метрів, що робить її найбільшою в Україні. Вартість входу становитиме 100 грн, а ще 150 грн треба буде сплатити за оренду ковзанів, якщо у відвідувача немає власних. На самій ковзанці можна буде перебувати без обмеження по часу.

Також відвідувачі зможуть скористатися послугами інструктора за 200 грн/год, заточкою ковзанів за 50 грн або придбати одноразові шкарпетки.

Для учасників бойових дій відвідування ковзанки буде безкоштовним в період з 24 по 31 грудня, а потім — з 14 січня до закриття сезону. Пенсіонери та діти-сироти отримають знижку в розмірі 50% за наявності відповідного посвідчення.

Нагадаємо, нещодавно на ВДНГ відкрилася "Зимова країна" з ковзанкою, атракціонами, фудкортом та іншими святковими локаціями. А ось розважальних масових заходів на території парку цьогоріч не буде.

В Osocor Residence відкриється зимова локація, присвячена Лондону