На Київщині знайшли ще одне поховання: людей катували та розстріляли
Кадр з відео Андрія Нєбитова

На території Бучанського району Київської області виявили ще одне поховання з тілами трьох місцевих чоловіків, що стали жертвами російських окупантів. Про це повідомляє поліція Київщини.

Поховання знайшли в лісі неподалік від села Мироцьке. На тілах жертв виявили сліди катування, а також вогнепальні поранення на різних частинах тіла. Чоловікам зв’язували руки, намотували на обличчя тканину, аби закривали очі, у деяких чоловіків рот був заткнутий кляпом.  

"Жертв катували тривалий період часу, на кінцівках знайдено кульові поранення. На останок кожному із чоловіків стріляли у вухо. Це - чергове масове поховання, яке зробили окупанти на території Бучанського району, того багатостраждального району, де вбили і закатували вже більше тисячі громадян", – відзначив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Ймовірно, російські військові намагались приховати сліди своїх знущань з цих чоловіків, тому скинули їхні тіла в яму, а потім засипали землею.  

 

Закатовані і розстріляні: На Київщині знайшли масове захоронення громадян, вбитих окупантами 29 квітня на території...

Posted by Поліція Київської області on Saturday, April 30, 2022

Загалом на території Київської області слідчі вже оглянули тіла 1202 цивільних людей, яких вбили російські окупанти, додали у прокуратурі.