На Київщині запустили інтерактивну мапу відновлення з дашбордом видатків

У п'ятницю, 22 грудня, на Київщині презентували дашборд відновлення. Це інтерактивна мапа для моніторингу видатків на відбудову пошкоджених об'єктів області.

Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

На Київщині запустили інтерактивну мапу відновлення з дашбордом видатківНа мапі є інформація про фінансування відбудови пошкоджених об’єктів на рівні району, територіальної громади й населеного пункту.

На Київщині запустили інтерактивну мапу відновлення з дашбордом видатків"Усе до дрібниць: загальна кількість об’єктів, фактичні суми, перелік компаній, які отримують найбільше коштів за відбудову, та хто найбільше замовляє відбудову", — підкреслив Кравченко.

На Київщині запустили інтерактивну мапу відновлення з дашбордом видатківМожна подивитись адресу об'єкта, який відбудовують, розпорядника та отримувача коштів, бюджетну програму, за якою здійснюється фінансування, суму коштів, витрачену на відбудову тощо.

Поки що дашборд показує дані про відновлення лише за кошти держбюджету до 31 серпня 2023 року, але з 1 січня 2024 року планується масштабне оновлення даних.

Проєкт створили з ініціативи Київської ОВА та Центру дослідження фіскальної політики FiscalCenter.

Раніше ми писали, що КОВА запустила чат-бот з усіма Пунктами Незламності та укриттями Київщини.

На Київщині створять новий парк-пам'ятку "Кампа": що там буде