дитячий садок
Фото: pexels.com

На сьогодні у Київській області 65 дитячих садків відновили роботу в очному режимі. З них 53 заклади комунальної форми власності та 12 приватних.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

"Від початку повномасштабного вторгнення всі заклади дошкільної освіти на Київщині були змушені перейти в дистанційний формат навчання. На сьогодні, відповідно до заяв батьків та за погодженнями місцевих військових адміністрацій, нам вдалося відновити очну роботу 53 дошкільних закладів комунальної та 12 приватної форм власності. Відкрили свої двері для дітей саме ті садки, що мають необхідні укриття. Ми зробили все необхідне для того, аби діти були в безпеці, а їхні батьки могли спокійно працювати", — розповіла заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко.

У Київській області дистанційно продовжують працювати 297 дитячих садків.Осипенко додала, що 27 травня закінчився навчальний рік у 149 школах Білоцерківського, Бориспільського, Бучанського та Броварського районів. А у вівторок, 31 травня, навчальний рік завершиться у 199 школах в усіх районах області.

"Усі інші заклади загальної середньої освіти завершать навчальний рік з 3 червня по 24 червня, залежно від дати відновлення дистанційного освітнього процесу", — йдеться у повідомленні КОВА.

У Києві відновлять роботу дитячі садочки: список