На Київщині вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинків: фото

На Київщині шквальний вітер повалив дерева, пошкодив будинки та лінії електропередач. Руйнування зафіксували у Бучанському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському та Бориспільському районах.

На Київщині 2 квітня вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинківПро це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

На Київщині 2 квітня вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинківВнаслідок негоди були зруйновані дахи приватних будинків, соціальних закладів, гаражів та підприємства. Пориви вітру вирвали дерева, які впали на автівки та перегородили дороги. 

На Київщині 2 квітня вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинківНа Київщині 2 квітня вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинківЗа інформацією енергетиків, у Білоцерківському, Бориспільському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах відбулись аварії в електромережах. В цих місцях фіксують масові обриви проводів та повалені опори.  

На Київщині 2 квітня вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будинківНаразі відключені 24 лінії, мешканці 53 міст та сіл залишились без світла. Фахівці працюють на місцях пошкоджень, щоб оперативно відновити електропостачання.

Нагадаємо, у Києві вітер пошкодив прапор біля будівлі КМДА.

Завод на Київщині забруднив більше гектара землі мертвими тушами тварин: деталі