На Київщині відбудовують житловий будинок, пошкоджений на початку повномасштабної війни: фото

У Бучанському районі Київської області, в Макарові триває відновлення житлових будинків, які пошкодили внаслідок ведення бойових дій на території регіону. 

Про це повідомили в Київській обласній військовий адміністрації. 

Зокрема, наразі проводять капітальний ремонт 5-ти поверхового будинку за адресою: вулиця Садова,1. У Бучанському районі Київської області, в Макарові триває відновлення житлових будинків, які пошкодили внаслідок ведення бойових дій на території регіонуВідбудову реалізовують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Житловий будинок пошкодили навесні 2022 року. 

У будівлі був понівечений дах, балкони, вибиті вікна та двері. В одному з під’їздів були зруйновані внутрішні стіни та міжповерхові перекриття. Крім того, були знищені інженерні комунікації. Під’їзд став непридатним для проживання.У Бучанському районі Київської області, в Макарові триває відновлення житлових будинків, які пошкодили внаслідок ведення бойових дій на території регіонуРозпочали відновлення будинку наприкінці жовтня 2023 року.

Спочатку підрядник демонтував всі пошкоджені елементи будівлі та розпочав ремонтні роботи у будинку, зокрема, повне відновлення одного з під’їздів.

Наразі вже завершили всі демонтажні роботи, виконали підсилення фундаментів сусідньої секції будинку. Крім того, влаштували фундаменти та каркас трьох поверхів. Також фахівці працюють над утепленням фасаду у тій частині будинку, яка вціліла.У Бучанському районі Київської області, в Макарові триває відновлення житлових будинків, які пошкодили внаслідок ведення бойових дій на території регіонуЗагалом проєктно-кошторисною документацією передбачено відновлення зовнішніх та внутрішніх стін, міжповерхових перекриттів. Також заплановано провести ремонт і повне оздоблення сходів та місць загального користування. 

Додатково підрядник встановить двері, виконає внутрішнє опорядження. Також відновлять внутрішньобудинкові мережі та індивідуальне опалення у квартирах.У Бучанському районі Київської області, в Макарові триває відновлення житлових будинків, які пошкодили внаслідок ведення бойових дій на території регіонуРаніше “Наш Київ” повідомляв, що на Оболоні зводять новий шляхопровід

У Київській області зруйновано або пошкоджено понад 29 тисяч об'єктів: скільки відновили