На Київщині відбудовують ще один ліцей: що відомо

У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.

Про це інформує Київська обласна військова адміністрація. У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.Відновлення фінансує Європейський інвестиційний банк. 

Мотижинський ліцей до війни відвідувало понад 100 учнів. Заклад був пошкоджений через влучання ворожого снаряду — в будівлі повністю вибило вікна та двері, пошкодило класні кімнати та коридори. Поруйнувалась покрівля та зовнішні стіни, згоріла актова зала.У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.Одразу після деокупації до відновлення класних кімнат доєдналися вчителі, батьки, учні та небайдужі місцеві мешканці, допомагали волонтерські та благодійні організації. У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.У червні 2024 року розпочалися роботи з відновлення, проєкт передбачає: 

  • укріплення перекриття;
  • ремонт даху;
  • утеплення та оздоблення фасаду; 
  • ремонт кабінетів. У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.

Всі роботи проводять з урахуванням вимог безбар’єрності. Наразі фахівці демонтують пошкоджені елементи та ведуть підготовку для подальших ремонтних робіт.У Макарівській громаді розпочався капітальний ремонт Мотижинського ліцею.“Наш Київ” вже писав, що у Горенці демонтували графіті Бенксі.

Кияни просять повернути скульптуру “Дівчинка на подушках” на Пейзажну алею: петиція