У Баришівській громаді на Київщині відбудовують ще один ліцей: фото та подробиці
Фото: КОВА

У Баришівській громаді на Київщині розпочали капремонт Лукашівського ліцею.

Про це інформує Київська ОВА.У Баришівській громаді на Київщині відбудовують ще один ліцей: фото та подробиціРоботи проводять коштом Європейського інвестиційного банку.

У березні 2022 року внаслідок влучання снаряда будівля зазнала значних руйнувань: були вибиті вікна, пошкоджено фундамент опорних стін, покрівлю та вхід. Через руйнацію у ліцеї не могли проводити очне навчання.У Баришівській громаді на Київщині відбудовують ще один ліцей: фото та подробиціКапремонт розпочали наприкінці серпня 2024 року, проєкт відбудови передбачає:

  • ремонт та утеплення фасадів;
  • заміну вибитих вікон;
  • ремонт покрівлі та інженерних мереж.

Також планують підсилити стіни та облаштувати укриття в підвальній частині ліцею. Всі роботи виконують з урахуванням вимог безбар’єрності та доступності.У Баришівській громаді на Київщині відбудовують ще один ліцей: фото та подробиціУ Баришівській громаді на Київщині відбудовують ще один ліцей: фото та подробиціБудівельники вже замінили вибиті вікна та вхідні двері, завершують роботи з укріплення стін. Наразі працюють над демонтажем старої покрівлі та влаштуванням нової з гідроізоляцією. Паралельно проводять утеплення фасаду та облаштування входу в укриття.

“Наш Київ” раніше повідомляв, що в Ірпені відкрилася друга в Україні благодійна ветеринарна клініка.

На вулиці Анни Ахматової демонтували незаконну рекламу: фото