На Київщині розпочали будівництво фабрики Unilever: подробиці

Міжнародна компанія Unilever, яка продає товари щоденного використання, розпочала будівництво нової фабрики в місті Біла Церква.

Про це інформує очільник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

22 березня компанія заклала пам’ятну капсулу на місці майбутнього підприємства в індустріальному парку “Біла Церква”.У Білій Церкві на Київщині збудують фабрику компанії UnileverОбсяг інвестицій у фабрику — 20 млн євро. На підприємстві створять майже 100 нових робочих місць. 

Фабрика вироблятиме засоби особистої гігієни, шампуні та гелі для душу відомих брендів. Це товари переважно для українського ринку. Завод потенційно вироблятиме продукцію і для інших ринків Європи.

Загальна площа ділянки під забудову — 4,2 га. Виробнича потужність підприємства — понад 5000 тон на рік. У Білій Церкві на Київщині збудують фабрику компанії UnileverБудівництво фабрики планують завершити наприкінці 2024 року. Зведення відбуватиметься з урахуванням найвищих екологічних стандартів. Тут будуть комфортні умови праці, офісне приміщення спроєктовано з урахуванням потреб маломобільних груп населення.

Для безпечного проведення робіт вже облаштували наземне мобільне укриття. Згодом побудують і підземне сховище.

Місце будівництва нової фабрики в індустріальному парку обрали не випадково — є всі необхідні комунікації та дорожня інфраструктура. 

Раніше “Наш Київ” писав, що на території селища Рокитне Білоцерківського району планують збудувати новий індустріальний парк.

USAID допоможе відновити Бородянський районний суд: подробиці