На Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фото

Сьогодні, 13 грудня, у Вишгородському районі відбулись навчання щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Київської області. 

Про це повідомили у пресслужбі КОВА.

На Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фотоПід час тренувань відпрацьовували дії в разі погіршення погоди й виникнення ДТП, відключення системи оповіщення населення та падіння ракети на проїжджу частину дороги.

На Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фотоНа Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фотоТакож моделювали різні ситуації, які можуть статися під час ожеледиці або повалення дерев через сильний вітер, наприклад падіння шкільного автобуса в кювет, розчищення автошляху від дерев, що заблокували проїзд швидкої.

На Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фото"Це цілком реальна ситуація, яка може трапитися будь-коли. Часу, щоб допомогти людям, – обмаль. До порятунку миттєво залучаються чимало служб", — йдеться у дописі.

На Київщині провели навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: фотоУ навчаннях взяли участь рятувальники ДСНС, представники Нацполіції, Держприкордонслужби, ДМС, Нацгвардії, МВС та Служби відновлення.

Раніше ми писали, що через збій у роботі мобільного оператора “Київстар” у деяких населених пунктах Київської області не працює система оповіщення про повітряну тривогу.

У Бучанському районі відновлюють академічний ліцей: деталі