Американський мільярдер Говард Баффет відбудує знищене росіянами у 2022 році поліцейське відділення у Бородянці: фото.

У Бородянці відбудують знищене росіянами поліцейське відділення. Американський мільярдер та меценат Говард Баффет надасть кошти на відновлення дільниці, повідомив Андрій Нєбитов у Telegram.

Говард Баффет разом з Андрієм Нєбитовим у Бородянці, де він відбудує знищене росіянами поліцейське відділення у Бородянці.Зазначається, коли благодійник колись працював шерифом, тож знає, як важливо підтримувати правоохоронців. Задля безпеки місцевих жителів збудують нову, сучасну та зручну будівлю для поліцейських.

Говард Баффет у Бородянці відбудує відділення Поліції

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов підкреслив, що під час першої зустрічі з Баффетом у 2022 році він попросив відновити згоріле відділення, га що американець погодився. Наразі вже завершено проєктування та почалися будівельні роботи.

Говард Баффет у Бородянці, проєкт нового відділення ПоліціїПроєкт нового відділення Поліції у Бродянці"Я фінансую у будівництво доріг та інфраструктури навіть у воюючих країнах тому, що це дає людям надію на майбутнє", — наголосив Говард Баффет. 

Також до Бородянки завітав британський бізнесмен Річард Бренсон, який нещодавно став амбасадором UNITED24.

Річард Бренсон та Говард Баффет у Бородянці 10 квітня 2023 рокуРаніше ми писали, що в Бородянці "Укрпошта" відбудувала відділення, в яке влучила ракета. У будівлю поштового сортувального об'єкта у 2022 році влучила російська ракета, будівля згоріла, а на горищі розміщалися російські снайпери.

У Бородянці відкрили скульптуру "Дівчинка під сонцем"