9 травня у Києві на вулиці Хрещатик до Дня Європи відкрилась виставка, присвячена відносинам ЄС та України та розвінчанню міфів про відносини ЄС та України.

Сьогодні у Києві на вулиці Хрещатик відкрилась виставка, присвячена відносинам між ЄС та Україною. Виставку приурочили Дню Європи — святу,  яке відмічатимуть щороку 9 травня.

На Хрещатику відкрилась виставка про шлях України до ЄС: фотоНа стендах розповідається про допомогу, яку з перших днів повномасштабного вторгнення надавав Європейський Союз, а також про шлях України до ЄС. Одна із тем присвячена розвінчуванню міфів про відносини між нашою державою та кранами Європи.

На Хрещатику відкрилась виставка про шлях України до ЄС: фотоНа Хрещатику відкрилась виставка про шлях України до ЄС: фотоДо речі, 9 травня до Києва приїхала з візитом Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн. 

9 травня до Києва приїхала з візитом Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн. "Європейський Союз допомагатиме Україні стільки, скільки буде потрібно. Наші зобов'язання перед вільною та демократичною Україною ніколи не були настільки міцними", — наголосила Президентка Європейської Комісії.

Виставка безкоштовна та вже доступна для перегляду.

Раніше ми писали, що Україна та Європейський Союз офіційно зафіксували умови та терміни приєднання до спільного роумінгу

"Укрпошта" випустила нову марку "Гвардія наступу": фото, відео