На Фролівській відбудуться безкоштовні благодійні концерти

У Волонтерському центрі на вулиці Фролівській відбудуться благодійні концерти «На шапку», де збиратимуть кошти на допомогу переселенцям.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці заходу.

Концерти відбуватимуться у центрі щочетверга з 27 квітня і триватимуть до 20 вересня. Вхід на заходи безкоштовний для усіх бажаючих.  Перед сценою, де виступатимуть відомі українські музиканти та поети, стоятиме шапка, куди кожен з гостей може покласти таку суму грошей, яку вважатиме за потрібне. Усі зібрані кошти передаватимуть волонтерам центру і фонду «Свої», які допомагають переселенцям.

Цього разу на Фролівській виступлять відома блогерка Татуся Бо, Ольга Дубчак, Євген Манженко та Руслан Горовий.

«Серія концертів талановитих музикантів та митців для шляхетної мети Волонтерського центру для переселенців. Третій рік поспіль ми збираємо кошти на медичні потреби людей, які втратили домівки і ледве зводять кінці з кінцями. Це старенькі, яким потрібний медичний супровід, це наші дітки (аутизм, синдром Дауна, ДЦП тощо), які потребують особливої цілодобової уваги своїх рідних, лікарів і спеціалістів», — йдеться в описі заходу.

Захід організує відома радіоведуча та співачка Соня Сотник. На минулих концертах на Фролівській виступали «Брати Гадюкіни», «Без обмежень», Арсен Міроян, Віктор Павлік, Антон Слєпаков, Сергій Кузін, Таршис та інші.

Раніше ми писали, що волонтери та ветерани АТО зіграють у п'єсі Шекспіра.