На день народження Monobank відкрив збір для ЗСУ з призами для донаторів
Фото: t.me/OGoMono

Monobank сьогодні святкує свій п'ятий день народження. Замість подарунків банк відкрив збір для ЗСУ з призами для донаторів. 

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський у Telegram.

Планують зібрати 180 млн грн на Байрактар. Усім, хто задонатить 1000 грн, гарантовано отримає дві банки monobeer, а за кожні 10 грн донату — можливість отримати набір марок з котом від Monobank. Наголошується, що тираж лімітований (лише 1000 штук).

Monobank святує день народження"До речі, рецепт пива створений спеціально для нас. Під час варіння використовується 1 сорт хмелю та солоду, а не суміш, що робить його справжнім монопродуктом", — зазначив Олег Гороховський.

Привітати онлайн-банк зі святом та зробити внесок для ЗСУ можна за посиланням. Час для донатів обмежений — надіслати гроші можна до 22:00, 24 листопада. Результати будуть відомі 25 листопада о 15:00. 

До речі, пиво отримають тільки повнолітні, а для донаторів з карток інших банків просять залишати свої дані в коментарях до платежу.

Раніше ми писали, що Monobank зробив оригінальну відмову тим клієнтам, які намагаються поповнити картки з російських банків або карток системи "мир".

У monobank збільшили щомісячний ліміт на купівлю валюти