На Даринку під час благодійного ярмарку для військових зібрали 650 тис. грн

У Києві на День вишиванки на території маркетмолу "Даринок" відбувся благодійний ярмарок. На потреби військовим зібрали 653 926 гривень, повідомили представники Деснянської РДА.

На Даринку під час благодійного ярмарку для військових зібрали 650 тис. грн"Благодійні ярмарки об’єднують усіх та надихають, даючи зрозуміти, що волонтерство для потреб наших захисників та захисниць – це не лише кошти, це значно більше", — йдеться у дописі.

У заході взяли участь 140 осіб. Це представники шкіл, навчально-виховних закладів та дитячих садочків. Вони виставляти роботи, які зробили власноруч: сувеніри, вишивки, вироби з бісеру, патріотичні прикраси, вітальні листівки, картини та інші вироби з символікою України, випічка.

Під час ярмарку на сцені виступали творчі колективи Деснянського району, а також гурт Chico&Qatoshi, виконавці хітів "Допоможе ЗСУ" та "Ластівки".

"Дякуємо всім, хто долучився до цієї корисної справи, бо благодійність для деснянської родини — це бажання ділитися часом, любов’ю, добром та підтримкою наших захисників та захисниць", — зазначили організатори.

Гроші, які зібрали на ярмарку, направлять військовим на передовій та у Деснянському районі міста Києва.

Раніше ми писали, що 20 травня у центрі Києва відбулась хода під гаслом "Чекаємо додому героїв Маріуполя".

У Києві відбудеться перша екскурсія на пост моніторингу повітря: дата