Документальний серіал "Мистецтво у країні війни"

Документальний серіал "Мистецтво у країні війни" про митців та мисткинь, які продовжили творити в Україні можна подивитися на Youtube та Київстар ТБ. Вже доступні для перегляду 25 епізодів.

Алевтина Кахідзе у фільмі "Мистецтво у країні війни"У кожній серії розповідається про художників, письменників, композиторів, які залишилися у країні пропри війну.
Любко Дереш Це невеличкі історії про те, що вони відчували, коли почалася війна, як працювали та що робитимуть далі. "Кожен з них розповість про власний шлях виживання та повернення до творчості", — йдеться в описі до фільму.

Александер КроліковськіГоловними героями документалки "Мистецтво у країні війни" стали художниця Алевтина Кахідзе, поетеса Світлана Поваляєва (мати Романа Ратушного), художник В'ячеслав Снісаренко, митець Александер Кроліковські, письменник Любко Дереш тощо.

Кожна серія триває від 9 до 16 хвилин. Створення фільму ініційовано студією DocNoteFilms у співпраці з об’єднанням Babylon’13.

Раніше ми писали, що на Megogo вийшов документальний аудіосеріал "Опір" про оборону Ірпеня. Головними героями аудіосеріалу стали військові з ТрО та інші добровольці.

Анонсували документальний фільм про партизанів, які працюють під окупацією