Be Brave Like Ukraine
Фото: Bird In Flight

Міністерство цифрової трансформації запустило безкоштовний онлайн-курс Be Brave Like Ukraine про те, як формувалася українська ідентичність та сміливість. Про це повідомила їх пресслужба.

Цей курс — продовження міжнародної рекламної кампанії Be Brave Like Ukraine. Він розповідає про історію, географію, культуру, бізнес, національну кухню та фольклор України. Курс складається з 16 мініуроків по 10 хвилин кожний, які можна подивитися українською та англійською мовами.

Так, наприклад, можна послухати аудіокниги творів Лесі Українки або дізнатися про історію створення пісні "Ой у лузі червона калина". Або дізнатися, чому український народ називають "роботящим народом", та як працює український бізнес з-за кордону.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зазначив, що у багатьох людей Україна зараз асоціюється зі сміливістю, але не всі знають, що вона такою була завжди, і це — дуже гарна нагода дізнатися більше про нашу націю, історію та культуру.

Автори курсу зазначили, що він буде цікавим для тих, хто не дуже знається на історії України, а для більш обізнаної аудиторії цей курс буде гарною нагодою повторити та закріпити вже засвоєні знання.

Розробниками онлайн-курсу стали Мінцифри, креативна агенція Banda, онлайн-університет Choice31, а також фахівці та експерти з історії, культури, теології, політологію та бізнесу.

В Україні автоматизують реєстрацію ТОВ: вже проходить бета-тестування