Мінцифри обговорило співпрацю з братом Ілона Маска щодо відбудови України
Фото: t.me/zedigital

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та голова Офісу президента Андрій Єрмак обговорили проєкти та напрями співпраці з американським підприємцем та братом Ілона Маска — Кімбалом Маском. Про це Михайло Федоров повідомив у своєму Telegram-каналі. 

За його словами, під час відеозустрічі з Кімбалом Маском представники України обговорили проєкти та напрями співпраці, до яких може бути залучена компанія підприємця та американський бізнес загалом. Як відомо, Кімбал Маск входить до ради директорів компаній Tesla та SpaceX. Остання надала Україні термінали для підключення супутникового інтернету Starlink — їх вже використовують українські військові та жителі найбільш постраждалих від російської окупації населених пунктів. 

"Україна впевнена у своїй перемозі, і Офіс президента вже готує проєкт післявоєнної відбудови України. Зокрема є ініціатива президента щодо залучення країн-партнерів до відбудови населених пунктів, які постраждали у результаті війни", — розповів Федоров. 

Фото: t.me/zedigitalУ свою чергу Кімбал Маск заявив, що для нього велика честь допомагати Україні у боротьбі за демократію проти тиранії. 

"Ми з вами. Дякую, що ви так відважно боретеся", — сказав підприємець. 

Фото: t.me/zedigitalРаніше ми повідомляли, що компанія SpaceX офіційно зареєструвала представництво в Україні

Спротив російській окупації, день 69