Мінлива хмарність та дощі: якою буде погода у Києві з 6 по 12 листопада

Упродовж наступного тижня погода у Києві буде дуже перемінливою. Сонце ховатиметься за хмарами та з'являтиметься на небі знову по кілька разів на день.  

У понеділок, 6 листопада, з самого ранку та до кінця дня погода у місті буде ясною. Протягом усього дня опадів не передбачається, однак уночі очікується дощ. Стовпчики термометра показуватимуть до +14°C.

У вівторок, 7 листопада, хмар на небі спостерігатися не буде, день має бути сонячним. Температура повітря очікується до +15 °C

Вранці у середу, 8 листопада, небо у Києві буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Синоптики прогнозують до +12°C,

У четвер, 9 листопада, у Києві знову очікується ясна погода. У другій половині дня небо затягнеться хмарами, проте ненадовго. Максимальна позначка на термометрі становитиме +10°C.

Попри ясний ранок п'ятниці, 10 листопада, вдень та ввечері погода буде похмурою. Обійдеться без опадів. Киянам обіцяють +11°C. 

Сонце у суботу, 11 листопада, рідко з'являтиметься з-за хмар. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Стовпчики термометра показуватимуть до +12°C.

У неділю, 12 листопада, нічний дрібний дощ припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться знову, але повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря очікується до +10°C.

Нагадаємо, цьогорічний жовтень у Києві став сьомим найтеплішим з 1881 року. Метеорологи зафіксували одразу два рекорди максимальної температури повітря за місяць.

У Києві система теплопостачання працює на мінімальних параметрах