Першу виплату "Національного кешбеку" українці отримають з 22 по 31 жовтня.
pixabay

Першу виплату "Національного кешбеку" українці отримають з 22 по 31 жовтня.

Про це повідомило Міністерство економіки України.

Держава перерахує 646 378 українцям всього 37,2 млн грн, накопичених за покупки у вересні.

Кешбек можна витратити на комунальні або медичні послуги, транспорт та інше. Також кешбек можна задонатити Збройним Силам України чи придбати на ці гроші військові облігації.

Умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат в "Дії". Хто ще не активував свою картку у вересні, може це зробити зараз, але накопичені кошти отримає в листопаді.

Отриманий кешбек не буде оподатковуватись. Його виплата відбуватиметься щомісячно, з 20 числа наступного місяця за попередній.

Щоб отримувати кешбек від держави необхідно:

1. Подати заявку через сайт, мобільний застосунок або звернутися до відділення банку, який бере участь у програмі: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.

2. Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми. 

3. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.

4. У Дії в розділі Сервіси обрати картку "Національний кешбек" для виплат.

Раніше "Наш Київ" писав, що торговельна мережа АТБ долучається до проєкту державної допомоги покупцям товарами та продуктами українського виробництва. 

Мільйон від ПУМБ за участь у державній програмі “Національний кешбек”