Мілла Йовович підтримала Україну

Відома американська акторка українського походження відреагувала на новини про масований ракетний обстріл України. Вона звернулася до українців зі словами підтримки у своєму Instagram:

Моя батьківщина Україна сьогодні зазнала численних ракетних ударів. На вулицях колись мирних міст, по яких я гуляла і милувалася красою лежать люди. Я спустошена через руйнування, і не можу уявити, яке горе переживає зараз мій народ. Можу тільки сказати їм, що моє серце з ними. 

Також знаменитість зазначила, що її обурює розпалювання війни в Україні. 

"У цьому світі так багато ненависті, репресій і образ. Я хочу, щоб люди залишили один одного в спокої. Хотіла написати про день корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цих новин мене просто нудить. Набридло розпалювання війни за кордоном, набридла перевага білої раси вдома. Набридли самовдоволені люди, які намагаються змусити інших вірити в те, у що вірять вони." 

Представники американського шоубізнесу дедалі частіше висловлюються на підтримку українців. Американська співачка Cher теж недавно опублікувала пост з цього приводу в соціальній мережі. Вона написала, що кожен день молиться за наших громадян. 

Святослав Вакарчук заспівав на мосту Кличка