Milk Bar створив набір батончиків, що поєднує традиційні смаки різних регіонів України

До Дня Незалежності столичний Milk Bar створив набір батончиків "Моя Україна", що поєднує традиційні смаки різних регіонів країни: Сходу, Півночі, Півдня та Заходу.

Про це розповіли на сторінці закладу в Instagram.

“Таку різну, щедру та незалежну країну зі своїм характером та спогадами ми зібрали разом у наборі шоколадних батончиків зі смаками її регіонів”, — йдеться у повідомленні.Київський Milk Bar до Дня Незалежності створив набір батончиків "Моя Україна", що поєднує традиційні смаки різних регіонів країни: Сходу, Півночі, Півдня та ЗаходуНабір складається із 4 батончиків:

  • Смак Заходу — батончик “Вишня-мак” у рожевому шоколаді рубі з шаром пісочного тіста з маком, шоколадного ганаша та вишневого мармеладу.
  • Смак Півдня — батончик “Абрикос-соняшник” у карамельному шоколаді з шаром мигдалевого праліне з шоколадом, шаром абрикосового мармеладу та хрустким шаром горіхового кранча з какао і соняшниковим насінням.
  • Смак Сходу — батончик у чорному шоколаді з міксом фундука та кеш’ю, вафельною крихтою Роялтин та згущеним молоком — уособлює смак “Шахтарського” торта. 
  • Смак Півночі — батончик з кеш’ю, мигдалем, фундуком у карамелі та трьома видами ганашу з молочним, білим та чорним шоколадом.

Київський Milk Bar до Дня Незалежності створив набір батончиків "Моя Україна". Набір складається із 4 батончиків, кожен з яких відтворює традиційні смаки різних регіонів України. Солодощі можна зберігати при кімнатній температурі у сухому та добре захищеному від сонячних променів місці. Вартість набору — 765 гривень. 

Раніше “Наш Київ” вже писав, що кондитерська Namelaka створила колекцію десертів із зображенням картин українських митців.

Столичний Milk Bar почав продавати десерти з канабідіолом