Mental Help відзначили на Київському форумі
pixabay

Платформа Mental Help на форумі з ментального здоров'я чоловіків отримала подяку від представника UNFPA Павла Замостьяна та голови ГО "Інноваційні соціальні рішення" Анастасії Лядневої за внесок у реалізацію проєкту Лінії психологічної підтримки 2345 для чоловіків.

Про це йдеться у релізі Mental Help.

Платформа була створена Глобальним договором ООН в Україні у березні 2022 року та вже надала понад 20 000 консультацій для більш ніж 4 000 українців, з яких близько 20% — це чоловіки, зокрема військовослужбовці.

За два з половиною роки існування платформа залучила до співпраці провідні міжнародні організації, зокрема Israel Trauma Coalition, Університет штату Аризона, Національну психологічну асоціацію України, Американську асоціацію тривоги та депресії, Денверський університет та Університет штату Вейн.

Mental Help також рекомендована Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством у справах ветеранів, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Всеукраїнською програмою ментального здоров’я "Ти як".

Раніше "Наш Київ" писав, що у застосунку “Київ Цифровий” з’явився новий сервіс — мапа ментальної турботи.

У Києві показали документальну виставу про досвід партнерів/ок українських воїнів та ветеранів