McDonald's відкрив перший заклад біля автотраси М-06 Київ – Чоп у Житомирській області, за 127 кілометрів від Києва.

McDonald's відкрив перший заклад біля автотраси М-06 "Київ – Чоп" — за 11 км від Житомира та за 127 кілометрів від Києва, повідомили представники компанії у Facebook.

McDonald's відкрили біля автотраси М-06 "Київ – Чоп" Відкриття цього закладу планували ще до повномасштабного вторгнення рф на територію України, наголосили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури.

McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст.

Зазначають, що новий заклад став одним із найбільших в Україні. Його площа становить понад 500 кв. м. У приміщенні ресторану може розміститися велика кількість відвідувачів, оскільки в залі є 133 місця та 116 на терасі. Біля ресторану розташована парковка не тільки для легкових машин, а й для великих автобусів.

Заклад працюватиме з 7:30 до 22:00, під час повітряної тривоги зачинятиметься й відновлюватиме роботу через годину після її скасування.

На думку Олександра Кубракова, це відкриття важливе для українського бізнесу. Воно показує, що відновлення та розвиток можливі навіть попри війну.

Раніше ми писали, що на Позняках запрацював новий заклад Faine Bistro, де готують з локальних продуктів та створюють нові варіації знайомих страв.

Кав'ярні, ресторани, бари та кафе Дарницького району: де смачно поїсти