Масована дронова атака Києва та області вночі 16 вересня 2024 року: що відомо про наслідки
Фото: Національна поліція

В ніч на 16 вересня Київ вкотре атакували ударними дронами — сили ППО уразили в повітряному просторі навколо міста майже два десятка безпілотників.

Про це інформує Київська міська військова адміністрація. 

Це 8 атака столиці за першу половину вересня, повітряна тривога тривала близько 3-х з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами. За попередньою інформацією, в місті без постраждалих та руйнувань.

Про наслідки масованої дронової атаки на Київщині розповів начальник КОВА Руслан Кравченко — в регіоні працювали сили ППО, ворожі цілі знищили. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено. Внаслідок падіння уламків поранена жінка — її госпіталізували в один із медзакладів області.Масована дронова атака Києва та області вночі 16 вересня 2024 року: що відомо про наслідкиСтаном на 8:30 в області зафіксували пошкодження 5 автомобілів та 5 приватних будинків. В них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. В чотирьох районах виникли загорання трав’яного настилу та лісової підстилки — всі пожежі ліквідовано.Масована дронова атака Києва та області вночі 16 вересня 2024 року: що відомо про наслідкиОперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків нічної ворожої атаки.Масована дронова атака Києва та області вночі 16 вересня 2024 року: що відомо про наслідки“Наш Київ” вже писав, що Європейська делегація побувала на екскурсії “Київщина. Місця памʼяті”.

“Поле бою: Битва за Мощун” внесли до Держреєстру пам’яток: деталі