Вибухи в Києві 26 серпня 2024 року: які наслідки масованої атаки по районах

Сьогодні, 26 серпня 2024 року, росіяни завдали масованої атаки по Києву. Зранку у столиці лунали вибухи, працювали сили ППО. В деяких районах зникло електро та водопостачання.

Про це повідомили у КМВА.

Зокрема, води немає у Шевченківському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському районах столиці. У "Київводоканалі" наголошують, що це пов’язано зі знеструмленням об’єктів водоканалу через відключення електропостачання. У Києві та на Київщині ввели екстрені відключення світла.

Масована атака на Київ 26 серпня: що відомо про наслідки, чому немає світлаЯк зазначили у КМДА, через атаку метрополітен працює з обмеженнями. Поїзди метро курсують "червоною" лінією від станції "Академмістечко" до станції "Театральна". Станції метро "Арсенальна" та "Хрещатик" працюють лише в режимі укриття. Станції "Видубичі" та "Славутич" працюють у режимі укриття, рух на "зеленій лінії" здійснюється від станції "Сирець" до станції "Звіринецька" та від станції "Осокорки" до станції "Червоний хутір". 

UPD 10:30

Віталій Кличко повідомив, що на правому березі Києва відновили водопостачання. Протягом години тиск води в будинках буде слабкий.

UPD 15:19

Під час повторного обстрілу столиці у Голосіївському районі на Обухівську трасу впали уламки збитого БпЛА, пише міський голова. В результаті загорілася автівка, постраждав водій. Пожежу локалізували, водію надають допомогу.

Оновлюється.

На Київщині презентували соціальний проєкт з місцями пам’яті повномасштабної війни