Масована атака Києва дронами в ніч на 25 листопада: що відомо про наслідки

У ніч на 25 листопада росіяни здійснили наймасованішу атаку дронами на Київ з початку війни. Сили ППО збили над столицею майже 60 безпілотників. Повітряна тривога тривала понад 6 годин.

Про це повідомили у КМВА.

Внаслідок збиття баражуючих дронів уламки впали в різних районах міста. 

Наслідки нічного обстрілу Києва

У Солом'янському районі уламок БпЛА пошкодив п'ятиповерхівку — майже у всьому будинку вибиті шибки на вікнах, а на другому поверсі зафіксували руйнування. Крім того, на території дитячого садку та нежитлового приміщення площею 100 метрів квадратних сталося загоряння. Серед постраждалих п'ятеро людей, з них 11-річна дитина. У трьох осіб виявили гостру реакцію на стрес, у двох — різані рани кінцівок.

Масована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоМасована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоУ Голосіївському районі уламки дронів впали на зелену зону та чотириповерховий житловий будинок. Потерпілих на місці не виявили.

Масована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фото

Масована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоУ Печерському районі частина збитого "шахеда" впала незабудовану територію, на місці людей падіння не було.

Масована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоМасована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоУ Дніпровському районі уламок дрона приземлився на верхні поверхи багатоповерхівки, внаслідок чого сталося задимлення. Без постраждалих.

Масована атака Києва в ніч на 25 листопада: наслідки з фотоПісля обстрілу у центрі Києві залишалися без світла 77 житлових будинків та 120 установ, повідомили представники Міністерства енергетики України. Наразі тривають роботи з відновлення електроенергії.

Загалом уночі 25 листопада Повітряні Сили та ППО знищили 71 ударних БПлА.

Нагадаємо, що 19 листопада небі над Києвом знищили близько десятка дронів.

Яких збитків економіці України завдають постійні повітряні тривоги