Маша Єфросиніна та Христина Соловій відкрили збір на реабілітацію українських військових
Фото - Instagram

Маша Єфросиніна та Христина Соловій відкрили збір на реабілітацію українських військових. Якщо вони зберуть мільйон гривень, то готові показати глядачам повну версію їхньої сварки в інтерв'ю. 

Про це вони повідомили у Instagram. 

"В українському соціумі завжди має бути місце діалогу. Ми по-різному проживали і проживаємо це життя, маємо різний досвід та погляди. Але ворог у нас — спільний — росія. Тому вперше в історії українські срачі будуть працювати на нашу спільну перемогу", — написали Маша та Христина у соцмережах. 

Нагадаємо, що під час інтерв'ю між співачкою і ведучою виникла палка суперечка щодо публічних людей, які надто довго "розмивали кордони" між Україною та росією. Христина Соловій заявила, що суспільство надто толерантно ставиться до таких "зірок", "на руках яких кров наших людей". До цього ж переліку вони віднесла і Машу Єфросиніну.

"Усі мають відповідати за те, що вони будували культурні мости між росією й Україною, за те, що вони намагалися сидіти на двох стільцях і розмивали кордони. Вони всі за це відповідальні. У них на руках, на серці і на душі завжди буде кров. Я так вважаю. Хочеш мені заперечити? Я готова вислухати тебе", — заявила співачка. 

У відповідь Маша Єфросиніна назвала Соловій лицеміркою й аутсайдеркою шоубізу протягом останніх 10 років. А співачка почала аплодувати Маші, називаючи монолог ведучої прекрасною промовою. На цьому інтерв'ю перервалося і вони перейшли до іншої теми.

У 80 музеях світу з'явились аудіогіди українською мовою