Марку «рускій воєнний корабль іді на х*й» продали за 5 млн

Марку від Укрпошти з фразою українського прикордонника зі Зміїного Романа Грибова продали на благодійному аукціоні за 5 мільйонів гривень. Усі кошти передали на потреби ЗСУ.

За марки на аукціоні змагалися 56 учасників з понад 4 країн. Під час торгів ціна лоту зросла у 200 разів і врешті досягла 5 млн. 

«Сьогодні наша армія отримала чималу суму допомоги. Зрештою, саме завдяки подвигам ЗСУ, марка набула такої популярності й змогла зібрати мільйони. Дякуємо учасникам аукціону й особливо переможцю, що боровся за комплект з автографом до останнього. Ці зусилля були недаремними», – зазначили в Укрпошті.

Напередодні гендиректор компанії оголосив про закінчення марок «рускій воєнний корабль, іді на х*й» через неймовірний попит серед киян. Люди стояли від самого ранку в кілометрових чергах під відділенням пошти. З 12 по 20 квітня українці скупили 700 тисяч екземплярів. 

Обурення українців щодо припинення продажу марок з крилатою фразою було не довгим, адже Укрпошта вже анонсувала оновлену партію «рускій воєнний корабль…ВСЬО». У продаж марки планують запустити в травні з тиражем 5 млн примірників.