Маркет українських виробників збере рекордну кількість дизайнерів

9 і 10 квітня на маркеті «Всі. Свої. Нові колекції» збереться рекордна кількість виробників одягу, взуття і аксесуарів ― понад 250 брендів. Щоб розмістити всі бренди, галерея D12 відкриє ще один поверх.

«За рік існування «Всі. Свої» кількість учасників виросла у два з половиною рази. Цими вихідними у маркеті вперше візьмуть участь близько 50 нових брендів, ― говорить організатор Ганна Луковкіна. ― Ми відкриваємо п’ятий поверх галереї D12, де розташуються бренди жіночої і чоловічої білизни, а також прикраси і аксесуари».

Серед нових учасників ― EVstudio sleepwear, які шиють чарівні жіночі піжами. Комплекти представлені в елегантному рожевому кольорі, тому в них доречно вийти на сніданок або просто ходити по дому, якщо збираєтеся провести уїкенд на дивані, а також брати з собою в подорожі. Модні нині чокери ― шийні прикраси ― представить на маркеті бренд дизайнерських аксесуарів Navy atelier. А молодий бренд My travel pack запропонує гостям маркету унікальну косметичку для подорожей: набір компактних ємностей, куди можна перелити ваші улюблені косметичні засоби і перевозити їх із собою у ручній поклажі. 

«Нам подобається маркет «Всі. Свої» чесністю: тут українські виробники працюють на якість і унікальність. Наш бренд відповідає вимогам маркету: 80% продукту створюється в Україні, за винятком хіба що блискавок на косметичках, ― розповідає Анна Михайленко, менеджер My travel pack. ― «Всі. Свої» стане для нас майданчиком, який допоможе оцінити, чи задовольняємо ми запит сучасних споживачів».

Ще одну новинку представить бренд Pryanik Work House. Шкіряна поясна сумка Glove Box, куди можна скласти всі важливі дрібниці, такі як ключі, карточки, телефон, створена спеціально для любителів далеких і не дуже подорожей. На маркеті модель Glove Box буде представлена у дев’яти кольорах.

Корисним нововведенням на маркеті «Всі. Свої. Нові колекції» стане галерея модних образів. П’ять манекенів продемонструють головні тренди весняно-літнього сезону. А вказівники біля манекенів допоможуть знайти на п’яти поверхах галереї бренди, які представляють ці модні тенденції.

Маркет «Всі. Свої. Нові Колекції» чекатиме своїх гостей 9 і 10 квітня у галереї D12 за адресою вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний. Деталі на сторінці заходу.

Нагадаємо, що невдовзі «Всі. Свої» вирушить у всеукраїнський тур. Цієї весни маркет відвідає Одесу, Харків і Дніпропетровськ. Уже 16 і 17 квітня «Всі. Свої» представлять в Одесі понад 150 брендів одягу, взуття і аксесуарів на будь-який смак і гаманець. Всю інформацію про маркет можна знайти тут.