Маленькі міста України стануть майданчиками для академічної музики світового рівня

У партнерстві з Goethe Institute, команда фестивалю Kyiv Contemporary Music Days оголошує про запуск проекту децентралізації у сфері сучасної академічної музики - xContemporary Music Days.
Освітньо-концертна платформа сучасної академічної музики має на меті сприяння культурній децентралізації в Україні: по всій країні, в найнеочікуваніших її місцях, з’являться майданчики для проведення концертів та лекцій сучасної академічної музики, гостями яких будуть як українські музиканти високого рівня, так і музиканти-гості проекту з інших країн. Наразі вже є домовленості з виконавцями з Великобританії, Португалії, Німеччини, Швейцарії, Австрії, Сербії, Польщі та Японії.
xContemporary Music Days оголошує прийом заявок від фізичних осіб або організацій, які бажають та вважають можливим організувати проведення концертів або лекцій в своєму місті. При цьому xContemporary Music Days намагатиметься покривати витрати на гонорар, дорожні витрати та витрати на проживання виконавців.
Протягом 1 вересня - 30 листопада 2016 планується провести в цілому 15 концертів за участю українських музикантів по всій Україні.
Протягом 1 - 20 грудня 2016 в рамках фестивалю Kyiv Contemporary Music Days планується проведення 5 концертів запрошених з Європи музикантів у різних містах України у співпраці з тими організаторами, що протягом вересня-листопада зарекомендують себе як надійні партнери.

Надсилайте хаявки на x@kcmd.eu листа з темою “XCMD” і отримайте у відповідь список вимог щодо зали та деяких організаційних моментів.