Макс Барських виступить на конференції MusicCon у Лас-Вегасі
Фото: insider.ua

Український співак Макс Барських виступить на конференції MusicCon, що проходитиме з 13 по 14 травня у Лас-Вегасі. Він розповість міжнародній спільноті про війну в Україні. 

MusicCon передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards 2022. Програма конференції буде складатися з дискусійних панелей — одну з них і очолить Макс Барських.

Панель отримала назву на честь його пісні Don’t Fuck with Ukraine!. Там Барських виступить з промовою, у якій розповість міжнародній аудиторії про війну в Україні. Також він виконає військову колискову "Буде весна", присвячену подіям останніх двох місяців. 

На MusicCon зберуться лідери та інсайдери світової музичної індустрії, велика кількість представників міжнародних ЗМІ. Вони будуть обговорювати найважливіші питання та виклики, що виникають сьогодні перед споживачами аудіовізуального контенту.

Разом із Максом Барських на конференції виступлять світові зірки та діячі індустрії: Machine Gun Kelly, The Chainsmokers, Алекс ДеПерсія (менеджерка Фарела Уільямса), Діана Сахім (менеджер супергурту Swedish House Mafia) та багато інших. Також Барських відвідає премію Billboard Music Awards, що відбудеться 15 травня після завершення конференції.