Макс Барських випустив новий сингл Україна
Макс Барський

Український співак Макс Барських до Дня Незалежності презентував новий сингл "Україна".

Це вже четверта його україномовна пісня від початку війни, яку він присвятив 31 річниці незалежності нашої держави.

Макс Барських "Усі ці пів року війни я відношусь до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання", — каже співак.

Новий трек Макса Барських можна почути на офіційному YouTube-каналі співака. Телевізійну версію пісні можна буде почути в колаборації з українськими виконавцями — KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCH.  Вона прозвучить в рамках святкового концерту до Дня Незалежності о 21:00 в етері "Єдиних новин". 

Співак Макс Барських "Україна" — це пісня-мрія. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна - це сім‘я, в якій люблять і розуміють", — прокоментував прем’єру Барських. 

Нагадаємо, що 5 липня, в Києві на станції "Майдан Незалежності" відбувся перший від початку війни концерт відомого українського співака Макса Барських.