Майбутні мешканці ЖК «Причал 8» відсвяткували Медовий Спас

14 серпня на території житлового комплексу «Причал 8» святкували Медовий Спас. Девелопер «Інтергал-Буд» влаштував гучне та яскраве дійство з розвагами, пригощаннями та подарунками. Гостями заходу стали майбутні мешканці комплексу та клієнти, які планують придбати житло в проєкті. Святкування пройшло на території набережної озера «Корольок», яку компанія наразі облаштовує для зручного користування мешканцями новобудови.

Традиційно організатори свята потурбувалися, аби догодити розвагами як дорослим, так і малим гостям. Були тут і веселі ігри з аніматорами для найменших, й цікаві атракціони для старших: настільні ігри, креативні майстер-класи, конкурс для ерудитів, серед яких розіграли кілька десятків смачних медових подарунків.

Подібні родинні вечірки проходять у нас регулярно: відзначаємо свята, запрошуємо гостей відсвяткувати визначні події тощо. Ми в компанії впевнені, що такі родинні пікніки у колі сусідів гуртують людей та створюють між ними добросусідські відносини. Сьогодні ж ми не лише відсвяткували Медовий Спас, а й запросили майбутніх мешканців житлового комплексу «Причал 8» подивитися, що ми вже встигли зробити, на якому етапі знаходиться будівництво та благоустрій території. А похизуватися є чим: нині готові вже перші дві секції будинку №1, а найближчим часом закінчимо ще й третю та четверту, частково виконали благоустрій території біля озера — головної принади нашого проєкту. Тут ми вже встановили бесідки та шезлонги, зробили зону барбекю, висадили зелені насадження тощо.

Інформацію щодо придбання квартир у ЖК «Причал 8» можна отримати у відділі продажів за адресою: вул. Канальна, 8 або за телефоном (044) 232-93-17. Записатися на перегляд квартир з ремонтом можна у відділі продажів за телефоном або під час консультації. Графік переглядів: вівторок о 13:00, субота о 12:00 та 14:00, неділя о 13:00.