Made with bravery
Зображення: Made with bravery

Україна запустила свій офіційний маркетплейс під назвою Made With Bravery, який має презентувати українських виробників у світі. Про це повідомив президент Володимир Зеленський. 

Маркетплейс був створений за підтримки Міністерства цифрової трансформації та МЗС України, а також агенції Banda. На ньому зібрали різноманітні товари від українських брендів: одяг, взуття, прикраси, товари для дому, косметика, іграшки, вироби мистецтва, їжа та напої тощо.

5% від вартості кожного придбаного на Made With Bravery товару буде переказано у фонд United24. Також на сайті продають тематичний благодійний мерч від Made with bravery, 25% від вартості якого передадуть у United24. Усі ці гроші підуть на відбудову українських міст та селищ, що постраждали від російської агресії. 

"Світ дав нам три дні. Але ми все ще стоїмо. Більш того, ми ще створюємо. Ми майструємо. Ми доставляємо. Тому все, що зроблено в Україні, зроблено зі сміливістю. І тепер ви можете підтримати українську сміливість, просто купивши ці речі", — кажуть у Made With Bravery.

Україна запускає власне англомовне цифрове медіа UNITED24