Любов та війна: на ATLAS UNITED покажуть унікальні кадри кохання від Костянтина та Влади Ліберових

На фестивалі ATLAS UNITED, що відбудеться 19-21 липня, покажуть унікальні знімки, об’єднані темою любові під час війни, від фотографів Костянтина та Влади Ліберових. 

На виставці представлять 19 сюжетів. У кожному — любов в умовах бойових дій в усіх її проявах: до чоловіка та дружини, нареченого та нареченої, дітей, родичів і тварин. На фестивалі ATLAS UNITED 19-21 липня відбудеться фотовиставка про любов в умовах війни від Костянтина та Влади ЛіберовихГоловна мета виставки — нагадати гостям фестивалю, що любов сильніша за будь-які випробування на шляху людини.

"Коли почалася велика війна, ми відразу відчули, що сунеться великий біль нашої України — розділені пари і родини. Зараз любов переживає особливі випробування. Кохання на війні — це підтримка, очікування, сум та, на жаль, прощання. Тому коли ми бачимо, що любов множиться попри труднощі й перешкоди, особливо радіємо. Ми кохаємо, а отже — продовжуємо боротися", — зазначають Костянтин та Влада Ліберови. На фестивалі ATLAS UNITED 19-21 липня відбудеться фотовиставка про любов в умовах війни від Костянтина та Влади ЛіберовихОсновні герої фотографій — українські військовослужбовці. На одному зі знімків — відомий бізнесмен та командир підрозділу БПЛА Роберт “Мадяр” зі своєю дружиною у Бахмуті. На іншому — Дмитро “Да Вінчі” Коцюбайло разом зі своєю коханою Аліною Михайловою на колишній базі батальйону в Дніпрі. Низка кадрів показують спонтанні та щирі весілля військових.На фестивалі ATLAS UNITED 19-21 липня відбудеться фотовиставка про любов в умовах війни від Костянтина та Влади ЛіберовихВиставку розташують в окремій зоні ATLAS UNITED, вона буде відкрита протягом усього заходу. 

ATLAS UNITED — цьогорічна варіація відомого українського фестивалю ATLAS WEEKEND, який пройде 19-21 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall. Він збере 70 українських артистів, іноземних виконавців та стендап-коміків. 15% з кожного квитка на ATLAS UNITED 2024 автоматично зараховуються на банку для закупівлі наземних і повітряних дронів спільно з United24. Також організатори фестивалю планують зібрати та передати 100 мільйонів гривень.

У Києві відкрилась виставка про спроби росії знищити українську мову: фото