У Києві до літа завершать будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну

З'їзди з Дарницького мосту на Дніпровську набережну планують добудувати вже влітку цього року. Про це повідомили представники Дарницької держадміністрації у Facebook.

З початком 2023 року роботи на Дарницькому мосту йдуть цілодобово, робітники працюють позмінно, щоб завершити будівництво вчасно. Термін здачі робіт анонсовано в липні. 

Лівобережні з’їзди з Дарницького мосту добудують до кінця липня

Наразі вже звели 36 опор та три залізобетонні конструкції підпірних стін з’їздів з мосту. У березні змонтують та зварюють металоконструкції прогонових будов з’їздів. 

Лівобережні з’їзди з Дарницького мосту добудують до кінця липняПромзона "Позняки" зараз активно забудовується житловими будинками, тому відкриття з'їздів на набережну розвантажить прилеглі вулиці.

З’їзди з Дарницького мосту на Дніпровську набережну планують добудувати влітку 2023 року Нагадаємо, що міст функціонує з 2010 року, проте він залишався незавершеним на 20%. У 2018 році повідомляли, що недобудована частина перебувала у власності "Укрзалізниці". Влада міста планувала завершити роботи та передати в експлуатацію міст у власність столиці ще у 2020 році.

До речі, дорога від мосту до Харківського шосе, яку кияни назвали "Дарницьким шосе", вже з листопада 2019 року має офіційну назву вулиця Петра Радзіня.

Розслідування щодо розкрадання коштів на будівництві Подільського мосту: висновки прокуратури