фотовиставка Лід та полум'я

У вівторок, 23 серпня, у коворкінгу Peremoga відбудеться відкриття авторської фотовиставки "Лід та полум'я" парамедикині екіпажу Veteranka Олександри Лисицької (Аляски).

Благодійну виставку "Лід та полум'я" присвячено якнайшвидшій перемозі України. Світлини переважно патріотичного характеру, зроблені у квітні на кладовищі автівок в Ірпені. Також серед фотографій Олександри Лисицької роботи з мирного життя. Об'єднує світлини єдина тема — жіночий образ під час війні.

На відкритті виставки будуть присутні митці, інфлюенсери та друзі-вийськові.

Мета заходу — закриття збору на військовий реанімобіль для екіпажу Аляски. Задонатити на реанімобіль можна буде за допомогою QR-код, також усі бажаючи зможуть купити постер чи листівку з авторським фото військової.

"Військовий реанімобіль має підвищену прохідну здатність, може вмістити одночасно чотирьох важких поранених та зможе використовуватися як стабілізаційний пункт на довгій ланці евакуації. Адже коли час йде на хвилини, важливі умови надання якісної медичної допомоги та правильне транспортування поранених бійців до шпиталю", — розповіли організатори виставки ГО "Жіночий ветеранський рух".

Коли: 23 серпня, 18:30. Виставка "Лід та полум'я" триватиме до 23 вересня.

Де: коворкінг Peremoga, вул.Ярославів Вал, 15.

Олександра Лисицька на фронті з травня 2022 року. До повномасштабного вторгнення була журналістом телеканалу ICTV, рятувала українців від російської пропаганди на ТБ. З 24 лютого доєдналася до штабу швидкого реагування ЖВР ("Жіночий ветеранський рух"), у якості волонтера, зараз рятує українців від російської армії на своїй землі. Фотографія — це улюблене хобі військової.

Vertuha X Vognyk Bar, хіп-хоп у Closer та херсонська пробіжка: куди піти у Києві 18-21 серпня