Kyiv Design Week 2024: для дизайнерів та брендів відкрили реєстрацію

З 28 серпня по 4 вересня у Києві вже вдруге відбудеться Kyiv Design Week (KDW). 

Головна тема події — зміни міста і взаємодія містян, дизайну і середовища.Kyiv Design Week 2024: для дизайнерів та брендів відкрили реєстраціюТиждень дизайну має на меті перетворити міські локації на середовище для експериментів з формами та сенсами, а також діалогу та співпраці творців.

Першим етапом події є прийом заявок на участь від дизайнерів, інституцій, брендів, вільних проєктів та локацій. Учасники отримають платформу для комунікації своїх ідей та продуктів, можливість встановити контакти з іншими малими та середніми бізнесами, а також можливість планування взаємодії з ними у майбутньому.Kyiv Design Week 2024: для дизайнерів та брендів відкрили реєстраціюKyiv Design Week 2024 продовжує створювати та відстежувати зміни, помічати, як вони впливають на ідеї, які тренди формують, яких образів набувають в обʼєктах дизайну. Це необхідний процес документації історії та трансформацій культури в режимі реального часу. KDW — це простір взаємодії, обміну баченнями, напрацюваннями, можливість поділитись ними з містянами, а також підтримувати звʼязок із міжнародною спільнотою.”, — говорять куратори фестивалю Анастасія Білецька та Ярослав Белінський. 

Цьогорічний Kyiv Design Week також відзначиться колаборацією з Ukrainian Fashion Week SS25 — співпраця двох тижнів дозволить охопити та продемонструвати всі сфери дизайну масштабніше та глибше.Kyiv Design Week 2024: для дизайнерів та брендів відкрили реєстраціюМи обʼєднуємось — бо це найважливіша дія в часи війни. Ідея єднання є центральною в цьогорічному тижні дизайну. Зібрати в одному місці талановитих дизайнерів, впливові інституції та бренди для різнобічного діалогу, а ще взаємодіяти з простором і презентувати це все гостям Тижня Моди – справжній прояв життя, необхідний у часи суцільних викликів.” — Ірина Данилевська, Ukrainian Fashion Week.

Кураторські проєкти реалізовуватимуть на різних партнерських локаціях, які разом з індивідуальними локаціями-учасниками сформують мапу KDW 2024 — складуть нові улюблені цікаві туристичні маршрути для містян та гостей столиці. Kyiv Design Week 2024: для дизайнерів та брендів відкрили реєстраціюСеред партнерських локацій KDW 2024: MacPaw Space, Книгарня СЕНС на Хрещатику, Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогів, головна локація Ukrainian Fashion Week SS25.

Щоб взяти участь у Kyiv Design Week 2024 потрібно заповнити форму реєстрації. Дедлайн подачі заявок 14 липня 2024 (23:59 за Київським часом).

Ukrainian Fashion Week повертається до Києва: оголосили дату події